Mal si ťažký pracovný deň? Vrátil si sa práve z posilňovne? Z behu? Potrebuješ zrelaxovať telo i myseľ? Chceš zažiť romantiku pod hviezdami?

Viem čo potrebuješ! Vírivku! Lebo práve ona dokonale uvoľní tvoje telo a myseľ svojou hydromasažou.

A pozor! Vírivky nie sú vhodné len pre lenivcov, či pôžitkárov, ale aj pre aktívnych ľudí a športovcov. V dnešnej uponáhľanej dobe, plnej stresu, nie je nič lepšie, ako si dopriať vírivý bazén. Kombináciou vody a tepla dochádza k uvoľneniu endorfínov, neexistuje žiaden lepší liek pre tvoje telo, ako práve hydromasáž.

Len si predstav…Prídeš domov z práce po náročnom dni. Je mrazivý večer, ale ty máš úsmev na tvári, lebo vonku ťa čaká tvoja vyhriata vírivka. Ľahneš si, zapneš masáž podľa tvojich prianí, prichádza pocit tepla a uvoľnenia…Pozrieš hore, na nočnej oblohe žiaria hviezdy, a vôkol teba sa trbliecu vločky zasneženého dvora…Čo viac si môžeš priať?! To musíš zažiť…

Kúzlo našej vírivky spočíva v cirkulácií teplej vody v kombinácií s hydromasážnymi tryskami, ktoré sú umiestnené tak, aby vytvorili exkluzívnu masáž pre každú časť tvojho tela. Vírivka je dokonca schopná uchovať si teplotu 40 stupňov iba vďaka teplu z motorov, teda aj s vypnutým ohrevom vody. Náš vírivý bazén má najefektívnejší termoizolačný systém dostupný na trhu.

Posedenie vo vírivke dokáže zázraky. Zníženie stresu, uvoľnenie svalov, zjemnenie pokožky, potlačenie bolesti kĺbov, skvalitnenie spánku, zlepšenie cirkulácie krvi a mnoho ďalších regeneračných plusov…To všetko si môžeš dopriať s vírivkami SunSpa.