Nízke prevádzkové náklady sú veľmi dôležité  pre všetkých našich zákazníkov.

S naším termoizolačným systémom nemusíte mať obavy o svoju peňaženku. Je vyvinutý tak, aby ochladzovanie vírivého bazéna, trvalo čo najdlhšie a  bolo čo najpomalšie. Účet za elektrinu priamo úmerne klesá znižovaním  počtu ohrevných cyklov, ktoré sa darí udržať na minime, vďaka nami vyvinutými prvkami a schopnosti využívania zbytkového tepla z čerpadiel vírivky.

Meranie prevádzkových nákladov u našich zákazníkov sa pohybovalo v rozmedzí 0,5-1,5 eura v závislosti od typu vírivky a lokality. Konkrétne merania spotreby našimi zákazníkmi  sú k dispozícii na našom webe.

Dôležitým faktorom pre mnohých zákazníkov je aj jednoduché používanie.

V prvom rade je potrebné napustiť ju vodou. A ako? Jednoducho! Stačí vám záhradná hadica, nie je nutná žiadna vodoinštalačná prípojka. Následne sa voda filtruje každý deň, čím sa dezinfikuje a vyčistí pomocou výkonného ozonátora. A práve preto stačí meniť  vodu vo vírivke tri krát do roka. My, ako odborníci, odporúčame používať aj doplnkovú dezinfekciu, ktorá zachová vodu dlhodobo čistú a predĺži tým intervaly výmeny.

Nastavenie jemnej alebo silovej hydromasáže je taktiež veľmi jednoduché a to pomocou trysiek, ktorých intenzitu je možné navoliť, presne podľa vašich prianí a požiadaviek. Silu prúdu si teda zvolíte otočením príruby na tryske, prípadne prostredníctvom ventilu vírivky.

V dnešnej modernej dobe plnej technológií a aplikácií je možné nastaviť vírivku aj pomocou smartfonu pripojeného na internete. S našou aplikáciou Balboa Revolution si naprogramujete teplotu vody a aj jej filtráciu.

Jednoduchá obsluha, nízke prevádzkové nálady, celoročné využitie, kvalitná hydromasáž, relax, zlepšenie zdravotného stavu a mnoho ďalších výhod vám ponúkajú jedine naše vírivky. Vírivky s luxusným vzhľadom, vysoko odolným materiálom a antibakteriálnym povrchom. Neváhajte nás kontaktovať a môžete sa aj vy tešiť z víriviek, ako už tisíce našich zákazníkov po celom svete.