Rozhodli ste sa, že chcete vírivku? Správna voľba…Ale akú? My vám pri výbere poradíme na základe vašich individuálnych prianí a možností.

Vírivky majú rôzne funkcie, veľkosti a tvary.

Čo sa týka veľkosti, máme na výber od najmenších, teda vhodných maximálne pre dve osoby, až po najväčšie modely určené aj pre deväť dospelých ľudí. Záleží len na tom, či si chcete užívať romantiku vo dvojici, alebo ste “párty“ človek, ktorý dopraje kvalitnú hydromasáž aj najlepším priateľom. Taktiež je dôležité vybrať si rozmer vírivky podľa toho, či chcete zabudovať  vírivý bazén do interiéru, alebo exteriéru. Všetky modely sú vyhotovené tak, aby boli vhodné do zimnej záhrady, ale vírivku je možné zabudovať aj do domu, či iného interiéru, pokiaľ prejde cez všetky stavebné otvory.

Funkcie vírivky pre vás môžu byť taktiež rozhodujúce. Vírivé bazény mávajú rôzne počty sedadiel, ležadiel a aj hydromasážnych trysiek. Vaše telo môže rozmaznávať dvadsaťštyri trysiek u najmenšej vírivky až stoštyri u tej najväčšej. Intenzitu vodoliečebných trysiek a perličkových trysiek je možné stupňovať a kombinovať od jemných, až po intenzívne silové masáže.

Naše aktuálne najobľúbenejšie sú modely s názvom Artemis, Afrodita a Palace.

Artemis, vírivka pre maximálne tri osoby, ponúka dve sedadlá a jedno ležadlo. Zaručí vám kvalitnú hydromasáž dvadsiatimišiestimi vodoliečebnými tryskami a desiatimi tryskami na liečbu kože.

Ďalší obľúbený model Afrodita obsahuje tri sedadlá a dve ležadlá, je veľmi vhodná pre rodiny a je vybavená všetkými funkciami veľkých víriviek. Ponúka celkovo štyridsaťdeväť trysiek.

Do nášho top tri rebríčka patrí aj model Palace, ktorý pojme päť a niekedy aj viac osôb. Tri sedadlá a dve ležadlá obsahujú šesťdesiatpäť hydromasážnych trysiek. Táto vírivka vás zaujme aj extra sedadlom s tryskami určenými na terapeutickú masáž šije.

Už máte svoju number one? Tak neváhajte, čaká vás jedinečná terapeutická hydromasáž s príjemným LED osvetlením pri obľúbenej hudbe.

Funkcie, ktoré sú inde len s drahým príplatkom, sú u nás  štandardom!